Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS  |   | 

Comentariile sunt închise pentru Case de vanzare Sibiu case de vanzare Cluj

Case de vanzare Sibiu case de vanzare Cluj

| Case de vanzare, Fără categorie | 29 octombrie 2014

Case de vanzare Sibiu case de vanzare Cluj

Ca agentie imobiliara am intermediat destul de multe tranzactii de vanzare - cumparare locuinte incat suntem in masura sa ne formam o idee bazata pe experienta despre ce inseamna o casa sau un apartament atat pentru cel ce vinde cat si pentru cel ce cumpara. Ofertele sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste case de vanzare in Sibiu dar si de cumparare. De ce Sibiu? pentru ca piata imobiliara este una foarte dinamica la nivel local chiar daca la nivel macro, national, se vorbeste de un regres sau, cel mult, de o stagnare. O zona buna, fie ca vorbim de un cartier sau de un oras, va fi in permanenta in atentia celor care vor sa isi protejeze si sa isi sporeasca investitiile. De aceea, nisa case de vanzare Sibiu, case de vanzare Cluj, sau case de cumparat nu va duce lipsa aproape niciodata de amatori.

De ce o casa

O intrebare al carui raspuns poate imbraca mai multe forme. De ce o casa? Pentru ca apartamentul de bloc este insuficient in conditiile in care familia mi s-a marit. Pentru ca imi doresc sa scap de zgomotele uneori suspecte de care este „plin” un apartament la bloc. Pentru ca imi doresc un anumit grad de confort pe care care un apartament de bloc nu il poate oferi. Pentru ca nu mai vreau sa imi tin florile in ghivece ci vreau o gradina de flori in adevaratul sens al cuvantului. Raspunsurile ar putea fi mai multe, si cu siguranta sunt. Oricine cauta o casa de vanzare in Sibiu sau o casa de vanzare in Cluj are stabilit clar in minte motivul pentru care vrea sa schimbe apartamentul pe o casa.

Dupa cum lesne isi poate da seama cineva, am vorbit de dorinta unei persoane de a-si schimba apartamentul cu o casa. Daca ne referim la dorinta expresa de a avea o casa atunci lucrurile sufera o schimbare, dar nu semnificativa. Si asta datorita faptului ca motivul detinerii cheilor unei case de vanzare in Sibiu sau a unei case de vanzare in Cluj este destul de asemanator cu motivele enuntate mai sus. In plus evitarea unei experiente care nu de putine ori lasa un gust nu prea placut, cea de a locui la bloc, este un motiv intemeiat pentru care o persoana sau o familie cauta case de vanzare.

Avantaje si dezavantaje de a avea o casa

Principalul avantaj de a avea o casa consta in faptul ca libertatea de miscare si de exprimare este aproape totala, nefiind ingradita decat de limitele bunului simt. Decorarea interioara si exterioara ramane la latitudinea proprietarului, locul de parcare este intotdeauna liber, posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt foarte variate si se pot desfasura si in aer liber fara a se expune cineva din familie sau din anturaj unor riscuri de multe ori independente de vointa acelei persoane. Un alt avantaj major este dat de lipsa vecinilor de la etajele superioare si inferioare. Cine a locuit la bloc stie ca de multe ori vecinii sunt un factor de stres. Ca dezavantaj principal, poate singurul, este faptul ca plata cheltuielilor se rasfrange doar asupra unui buzunar.  Posibilitatea unui management echilibrat al cheltuielilor anuleaza acest factor.

De ce am vinde o casa

Oferta unei agentii imobiliare in ceea ce priveste case de vanzare in Sibiu la fel cum este si oferta case de vanzare Cluj este destul de bogata. Situate in zone asa zis bune sau mai putin bune, dotate cu utilitati sau nu, inconjurate de diferite zone de interes mai mare sau mai mic, casele puse in vanzare sunt aproape intotdeauna un domeniu de urmarit. Totusi, daca avantajele de a avea o casa sunt atat de mari, de ce am vinde. Inca o data motivele sunt variate si tin de optica detinatorului. Dorinta de a avea o casa mai mare ar fi unul dintre motivele vanzarii unei case. Intentia de a investi banii in altceva sau cea de a rula capitalul sunt alte motive. Sau poate ca oportunitatile momentului fac de nerefuzat o optiune ca cea de case de vanzare Sibiu sau cine doreste case de vanzare Cluj.

In principiu, cererea si oferta constituie un binom in care balanta se echilibreaza de la sine. Daca vorbim de piata vanzarilor si cumpararilor de case dam cel mai bun si mai elocvent exemplu de piata libera foarte bine reglata. De aceea, prin case de vanzare in Sibiu sau case de vanzare in Cluj ne facem cunoscuta intentia de a intra pe o astfel de piata si de a investi eficient pentru a obtine un profit pe masura.

Acest articol a aparut prima data pe site-ul: https://inter-med.ro/

Drepturile de proprietate intelectuala asupra acestui material apartin www.inter-med.ro. Articolul poate fi preluat public, cu conditia sa fie insotit de textul „sursa: www.inter-med.ro si link catre    https://inter-med.ro/