Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS  |   | 

Casa Sibiu mai scumpa cu centrala si aer conditionat vs. casa mai ieftina dar fara dotari

| Fără categorie | 22 mai 2017

Casa Sibiu cu centrala termica

Cand doresti sa cumperi o casa, te interesezi pe mai multe planuri de ceea ce ti se ofera. De interes pentru orice cumparator de casa sunt: amplasamentul, numarul de camere, suprafata utila, precum si dotarile acesteia. A cumpara o proprietate imobiliara este un lucru de o importanta deosebita, intrucat implica sume considerabile. La un asemenea nivel, o achizitie care este chiar si cu 10% mai ieftina decat o alta, la fel de merituoasa, reprezinta un castig enorm.

 

Numai ca, de multe ori, trebuie ca in numele economiei de buget sa se renunte la ceva, mai precis la unele dotari care pot fi adaugate ulterior, urmand ca suma platita pentru cumpararea casei impreuna cu suma platita pentru instalatiile termice si pentru instalatia de aer conditionat sa formeze un total mai mic decat costul unei case care se prezinta la vanzare cu aceste dotari.

 

Daca te intereseaza sa platesti mai putin pe o casa si sa adaugi aceste dotari in ritmul tau si dupa preferintele tale (o centrala termica mai buna, un aparat modern de aer conditionat), te afli pe drumul cel bun.

 

Daca, din contra, te intereseaza ca atunci cand cumperi un imobil, sa te poti muta in el chiar in ziua urmatoare, de asemenea, te afli pe un drum bun - desi noi sfatuim pe toti clientii pentru care intermediem sa participe la imbunatatirea starii imobilului, a atmosferei pe care acesta il degaja si a conditiilor de trai.

 

Modificari punctuale sau redotarea apartamentului?

 

Revenim la centrala termica existenta deja si specificata la dotari in anuntul imobiliar pentru a spune ca aceasta poate ca nu are puterea termica necesara pentru incalzirea intregii case la o temperatura mai mare pe timp de iarna, daca iti place sa stai in tricou acasa chiar si atunci cand afara, temperatura se afla sub pragul de inghet.

 

Inca un lucru: daca ai in prezent la proprietatea pe care inca o detii o instalatie termica veche sau cu tevi de pexal, bineinteles ca te astepti sa gasesti ceva mai bun si corespunzator in noua locuinta in care doresti sa te muti.

 

Daca nu se intampla acest lucru, mai bine iei tot procesul de dotare a locuintei de la 0 si cumperi atat conducta de instalatie, de PPR sau de cupru, cat si o centrala termica buna. La fel si in ceea ce priveste aerul conditionat - mai exista aparate cu sprijin pe pamant, care arunca aerul rece de jos in sus, in loc sa il sufle de sus in jos, asa cum functioneaza majoritatea aparatelor de aer conditionat. Oricare ar fi alegerea ta, cu siguranta ca va fi cea potrivita pentru tine!

 

Drepturile de proprietate intelectuala asupra acestui material apartin www.inter-med.ro  si  https://www.roinstalatii.ro/.   Articolul poate fi preluat public, cu conditia sa fie insotit de textul „sursa: www.inter-med.ro si link catre https://inter-med.ro/ si    https://www.roinstalatii.ro/.

6478 total views, 1 today

  

Un raspuns la “Casa Sibiu mai scumpa cu centrala si aer conditionat vs. casa mai ieftina dar fara dotari”

  1. Foarte bun articolul, parerea mea este ca mai bine cumperi fara dotari si pe urma pui ce vrei.

Lasa un raspuns