Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareRSS  |   | 

Apartamente Sibiu

| Fără categorie | 17 martie 2015

Apartamente Sibiu

Cumpararea unui apartament este o adevarata provocare pentru oricine. Sunt la fel de importante: zona, etajul, daca si ce fel de facilitati sunt in zona respectiva, dotarile apartamentului, vechimea imobilului in care se afla apartamentul si nu in ultimul rand orientarea fata de punctele cardinale. De toate aceste detalii trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa achizitionam un apartament.

Nici in situatia vanzarii unui apartament lucrurile nu sunt mai usoare. Implicarea emotionala poate duce la o scaderea pretului de vanzare, deci la pierderi. De asemenea este esential cum prezentam apartamentul unui potential cumparator. Ca agent imobiliar nu o data am fost in situatia de a trebui sa prezint potentililor cumparatori (in prezenta proprietarului) apartamente unde ordinea si curatenia lasau mult de dorit.

Agentiile imobiliare din Sibiu au in oferta un numar apreciabil de apartamente atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere, oferta care nu este deloc straina celor interesati. Cu 2, 3 sau 4 camere, in bloc, la casa sau la vila, la unele apartamente descoperim garantia unei calitati deosebite a contructiei precum si a finisajelor interioare si/sau a dotarilor. Indiferent de finalitatea investitiei, cumparare sau inchiriere, nevoia de spatiu este esentiala. De aceea trebuie sa existe un echilibru intre bugetul disponibil si ceea ce avem posibilitatea sa cumparam.

Intr-o piata imobiliara atat de diversa cum este cea din Sibiu, pentru o familie tanara si dinamica, un apartament cu 2 camere Sibiu pare a fi o alegere buna. Doar sot si sotie, fara copii, ambii cu joburi dar si cu o viata sociala animata, cele doua camere, dormitor si sufragerie, plus baia si bucataria ar trebui sa fie de ajuns. Tot un apartament cu 2 camere in Sibiu este, poate, alegerea optima pentru un cuplu aflat la varsta a treia. Usor de intretinut, cheltuieli cu utilitatile reduse, aceasta varianta este chiar tentanta.

In constructii recente sau mai vechi apartartamentele cu 3 camere Sibiu sunt cele mai interesante din punct de vedere al investitiei. Versatile in ceea ce priveste numarul de ocupanti, familiile cu unul sau doi copii fiind cele mai interesate de astfel de oferte, aproape in orice conditii acestea prezinta un numar mult mai mare de avantaje comparativ cu numarul dezavantajelor. Cele mai cautate sunt apartamentele cu 3 camere situate la etaje intermediare si cu o buna orientare fata de punctele cardinale. Cele mai importante criterii pentru alegerea unui apartament cu 3 camere Sibiu sunt: existenta un acces facil la transportul public, prezenta in apropiere a unor magazine, gradinite, scoli, locuri special amenajate pentru copii, locuri de parcare si nu in ultimul rand siguranta si securitatea zonei.

Apartamentele cu 4 camere din Sibiu si nu numai, sunt apreciate in primul rand pentru spatiul util generos pe care il ofera. Asa zisa “camera in plus” (inca o dovada ca apartamentele cu 3 camere sunt cele mai populare) poate gazdui un nou dormitor, o camera de zi mai intima, o biblioteca sau un birou. Familiile cu mai multi membri sunt cele mai avantajate prin existenta unui spatiu suficient de permisiv destinat fiecarui membru al familiei. Pentru un cumparator cu anumite expectante, apartamentul cu 4 camere Sibiu devine mult mai interesant daca este situat intr-un ansamblu rezidential deosebit sau daca are finisaje interioare atent realizate.

Intotdeauna un apartament la casa in Sibiu a fost tinta suprema pe nisa imobiliara a apartamentelor. Nu de putine ori o astfel de oferta include si spatiu pentru gradina, locul unde un chiosc sau o sera de dimensiuni reduse ar sta foarte bine. Nu mai amintim de garaj pentru masina. Elitismul unui apartament la casa Sibiu este reflectat de numarul mic de vecini sau de panorama pe care o poate oferi daca este situat la etajul superior dar si de situarea intr-o vila. Cu mai multe posibilitati de decorare si de compartimentare a interiorului acest gen de apartamente se preteaza la mai multe utilizari, pe langa cea de spatiu pentru locuit ca exemple: pentru activitati de birou, cabinete, salon de intretinere, regasindu-se printre cele mai frecvente.
Apartamentele indiferent ca sunt cu 2, 3 ,4 camere sau la casa/vila au fost si vor ramane cele mai tranzactionate imobile de pe piata imobiliara.

Acest articol a aparut prima data pe site-ul: https://inter-med.ro/
Drepturile de proprietate intelectuala asupra acestui material apartin www.inter-med.ro. Articolul poate fi preluat public, cu conditia sa fie insotit de textul „sursa: www.inter-med.ro si link catre https://inter-med.ro/

4338 total views, 1 today

  

Lasa un raspuns