Recomandari

Cea mai bună metodă de a găsi un furnizor de servicii de încredere a fost întotdeauna o recomandare sau recomandari de la un prieten sau prieteni de încredere apropiat, din acest motiv dorim sa oferim clientilor acest tip de informatii.

Dacă tocmai ați beneficiat de serviciile oferite de agentia imobiliara Inter-Med Sibiu pentru vanzarea/cumpararea sau inchirierea unei proprietati, va rugam sa impărtășiți despre aceasta experiența viitorilor clienți pentru ca acestia sa beneficieze de aceste informatii valoroase si sa ii ajutati in luarea decizilor. 

Sunteti binevenit la biroul nostru pentru a verifica oricare dintre recomandarile scrise in original sau pentru a vorbi cu oricare dintre clientii nostri - cu permisiunea lor - cu privire la experienta lor personala in relatia cu reprezentantul agentiei imobiliare Inter-Med Sibiu.

Scrie-ne parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Ioana Stroia
  Toata stima pentru dnul Ioan Idomir pentru profesionalismul de care a dat dovada. Recomand cu caldura agentia imobiliara Inter-Med din Sibiu si in special pe dnul Ioan Idomir

 2. A fost cea mai buna colaborare pe care am avut-o cu o agentie imobiliara din Sibiu.
  A fost singura agentie care nu a renuntat, a gasit spatiul de care aveam nevoie, cand toate celelalte nu au mai dat niciun semn dupa o saptamana de colaborare.
  Experienta, serioazitatea, profesionalismul si promptitudinea sunt marile atribute ale acestei agentii.
  Recomand cu incredere o colaborare pentru cine doreste sa fie servit ca la carte.

 3. Cu ajutorul domnului Ioan Idomir am cumparat un apartament de 2 camere in zona strand , Ioan Idomir reprezinta un exemplu de urmat pentru toti agenti imobiliari , Ioan Idomir reprezinta calitatea care face diferenta intre o alegere buna si una proasta , Am deplina incredere in opinia lui pentru ca experienta isi spune cuvantul. Un om extraordinar. Multumesc din suflet pentru tot ajutorul acordat.

 4. Servicii ireprosabile de la un om care-si respecta meseria. Uimit de competanta, devotamentul si mai ales de amabilitatea si consultanta post-vanzare. Recomand cu caldura.

 5. Agentia Inter-Med din Sibiu si domnul Ioan Idomir mi-au lasat o impresie foarte buna, de seriozitate si profesionalism.
  Domnul Ioan Idomir a inteles imediat ce caut, ce nevoi am, fara sa pierd timp prea mult cu explicatii, mi-a dat sfaturi foarte bune si mi-a aratat proprietati potrivite cerintelor mele. Mereu alaturi de client, bravo! Mai rar asa ceva in Romania. Recomand cu caldura.

 6. Multumesc domnului Idomir pentru devotament, profesionalism si promtitudine, si pentru ca ne-a ajutat sa gasim un cumparator de buna credinta. Recomand aceasta persoana tuturor care au nevoie de un bun sfatuitor.
  Cu stima,
  Daniela M.

 7. Colaborez de mai multi ani cu agentia imobiliara Inter-Med, in beneficiul societatilor comerciale pe care le administrez.
  In toata aceasta perioada am putut constata seriozitatea si corectitudinea d-lui Idomir in relatia cu clientii..
  Recent a finalizat pentru una din firmele pe care o administrez o vanzare de imobil.
  Remarc prestatia de negociere sustinuta pe parcursul mai multor luni, care a dus in final la incheierea contractului de vanzare, in conditi care au multumit ambele parti.

 8. A fost foarte buna colaborarea cu domnul Idomir. Am reusit sa gasim o casa pentru firma noastra si ne-a ajutat sa negociem pretul astfel incat sa fim multumiti si noi si proprietarul.

 9. Buna ziua domnul Idomir
  Va multumesc din suflet pentru ceea ce ati facut pentru mine. Un prieten de-o viata ar fi facut ceea ce dumneavoastra ati facut dintr- un profesionalism de standard inalt si o mare omenie.

  Oricand voi da excelente referinte pentru dumneavoastra.

  Cand website-ul agentiei va avea sectia de referinte, la latitudinea dvs, puteti introduce integral sau partial:

  Agentia Inter-Med s-a dovedit a avea un inalt grad de profesionalism, devotata indeplinirii cerintelor clientului si asigurarii ca pana si obiectivele sale neexprimate dar care sunt importante la o locuinta sunt indeplinite.

  Recomand agentia prin comparatia cu alte 6 agentii in vizitarea a 40 de case pentru cumpare rapida si neconditionata de aranjamente financiare la repatrierea din Canada.

  Cu deosebita stima
  Lucia Elena Bordas

Date de contact agentie

Agentia Imobiliara Inter-Med Sibiu
Telefon
Mobil: 0744/664933
Email: office@inter-med.ro

Adauga oferta ta

oferta vanzare